On és en Xalarí? amb nens

Un joc de pistes per descobrir el centre històric de Castell d'Aro

Visites amb encant a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró amb nens

foto: jordi mas

Trobareu totes les pistes de Castell d'Aro?

Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró

Hi ha moltes maneres de descobrir un nucli històric amb encant: podem passejar pels seus carrers empedrats sense pressa i contemplar com tot seu passat encara perdura. Però hi ha una manera molt divertida per descobrir el centre històric de Castell d'Aro en família. 

Us agraden els jocs de pistes? Castell d'Aro ens ofereix una proposta d'animació per a totes les edats amb la gimcana On és el Xalarí? A mesura que anem resolent els diferents enigmes, anirem coneixent el nucli històric de Castell d'Aro, situat a 3 km a l'interior de Platja d'Aro i declarat Bé Cultural d'Interès Nacional. 

El Xalarí és la mascota de turisme familiar del municipi i un dels protagonistes d'aquesta gimcana, una proposta ideal per descobrir la història i els secrets de Castell d'Aro en família. El mecanisme és senzill: amb l’ajuda d’un plànol de situació que ens donaran a l’Oficina de Turisme haurem de buscar dotze plaques amb la imatge d’en Xalarí, situades en diversos espais emblemàtics. En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en les caselles que incorpora el planell. Un cop completades totes, cal retornar-lo a l’Oficina de Turisme i rebreu un petit obsequi.

Durant el recorregut descobrireu l’església de Santa Maria i els encants del Castell de Benedormiens (s. XI), en el que actualment hi podreu trobar interessants exposicions d’art temporals al llarg de tot l’any.

Si us agrada aquesta proposta heu de saber que hi ha més itineraris preparats a S'Agaró i a Platja d'Aro. (Actualment s'està renovant la gimcana de Platja d'Aro). 

Una gimcana a qualsevol època de l'any
Aquesta proposta familiar per descobrir Castell d'Aro la podeu fer qualsevol època de l'any perquè totes les estacions tenen el seu encant especial. Si visiteu aquesta destinació familiar al voltant de les festes nadalenques podreu veure l'escenari del Pessebre Vivent més antic de Catalunya.
https://visit.calafell.cat/family-weekend/
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/

Com arribar

https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/celebrem-el-dia-mundial-del-circ
https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
circdelacultura

Si vas a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, pots dormir a

GoettenMar, apartaments familiars a Platja d'Aro i a prop de la platja

GoettenMar, apartaments familiars a Platja d'Aro i a prop de la platja

Buscàvem relax, tranquil·litat i un allotjament pròxim a la platja i alhora cèntric en la nostra escapada en família a Platja d'Aro. I als apartaments Goetten Mar ho vam trobar tot.  Amb una oferta de gairebé…
Més info
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance