GoettenMar, apartaments familiars a Platja d'Aro i a prop de la platja amb nens

GoettenMar, apartaments familiars a Platja d'Aro i a prop de la platja per anar amb nens

a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró amb nens

Apartaments de tota la vida per gaudir de la tranquil·litat i fer activitats a la Costa Brava

Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró

https://www.goetten.es

Buscàvem relax, tranquil·litat i un allotjament pròxim a la platja i alhora cèntric en la nostra escapada en família a Platja d'Aro. I als apartaments Goetten Mar ho vam trobar tot. 

Amb una oferta de gairebé cent allotjaments, repartits entre cinc edificis, Goetten Mar disposa d'apartaments i habitacions per a tot tipus de famílies (famílies nombroses, amb bebés, per parelles) i podeu triar entre un estil clàssic o més modern. A nosaltres ens va encaixar un de clàssic, dels de tota la vida, que estava situat al bloc Pia Mar, sota els pins.

Els apartaments Goetten Mar es van fundar als anys seixanta del segle passat, per una família alemanya que es va enamorar de Platja d'Aro i de la Costa Brava.

A nosaltres, com a tots els seus hostes, ens han tractat de manera excel·lent i ens han fet sentir com a casa. I per què us recomanem que us allotgeu als apartaments Goetten Mar si decidiu fer una escapada en família fins a Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'Agaró?

1Una ubicació excepcional, en una zona tranquil·la i a prop de la platja

<span>1</span>Una ubicació excepcional, en una zona tranquil·la i a prop de la platja
Tots els allotjaments de Goetten Mar estan situats enmig d'un pinar on es respira una gran atmosfera de pau i serenor. Allunyats del soroll i de l'aglomeració dels carrers i avingudes més concorregudes, però alhora molt pròxims, ja que caminant cinc minuts ja hi som. A més, estan a tan sols 300 metres de la platja Gran de Platja d'Aro; i per tant, no cal agafar el cotxe. I si voleu caminar una mica més, arribareu a cales espectaculars, com les que nosaltres hem descobert.

Com que sabem que l'aparcament també ens acostuma a moinar quan anem de vacances, tots els carrers de l'entorn dels apartaments de Goetten Mar són zona blanca. Això, sí, depenent de l'èpocs de l'any en que hi aneu, potser us costarà més trobar aparcament. Nosaltres hi vam anar a finals de juliol i amb cinc minuts sempre en vam trobar.

2Punt de partida de nombroses activitats per fer amb família

<span>2</span>Punt de partida de nombroses activitats per fer amb família
Més enllà de que als apartaments ens trobarem com a casa, sempre que anem d'escapada ens agrada fer activitats i excursions, i el cert és que a Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'Agaró la llista no s'acaba mai... Nosaltres va fer els camins de ronda que van des de la platja Gran fins a Sant Antoni de Calonge, i també el que va fins a S'Agaró. Ja us avisem, per fer-lo amb nens, potser us recomanem aquest últim, ja que és molt planer i no té dificultat. 

També vam fer xip-xap i ens vam refrescar a les fonts de la plaça del Mil·lenari, amb uns xorros d'aigua que brollen des de terra i són una opció excel·lent per combatre la calor i alhora divertir-nos si anem amb nens. I també ens vam penjar com micos durant la nostra visita al Parc d'Aventura Costa Brava Parc Aventura i vam escoltar contes al Parc dels estanys.

3Activitats tot l'any: Platja d'Aro és un destí per 365 dies

<span>3</span>Activitats tot l'any: Platja d'Aro és un destí per 365 dies
<span>3</span>Activitats tot l'any: Platja d'Aro és un destí per 365 dies
Com veieu, no només ens en banyat a la platja, sinó que hem fet moltíssimes activitats que es poden fer durant tot l'any, com la Gimcana familiar "On és en Xalarí?" a Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'Agaró i la ruta en bici pel carrilet. Per tant, als apartaments Goetten Mar us hi podeu allotjar tot l'any, amb excepció de quinze dies al novembre.

A Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'agaró hi trobareu cultura, patrimoni i oci. A Castell d'Aro us podreu endinsar pels carrers medievals que us transportaran a l'època dels cavallers. A Platja d'Aro, la Vil·la Romana Pla de Palol, el Cavall Bernat, el símbol del municipi, parcs, i dos camins de ronda espectaculars: un que va fins a Sant Antoni de Calonge i l'altra, fins a S'agaró. 

Els diumenges i festius de tot l'any circula un mini tren a Castell d'Aro. S'organitzen visites per descobrir les aus que viuen als Parc dels Estanys. Per setmana Santa també s'organitzen propostes teatralitzades i familiars. El tercer cap de setmana de maig arriba la Diada del Joc i de les famílies. El juny, el festival Xalaro amb espectacles familiars al carrer. Al voltant del 26 de juliol és la Festa Major de S'agaró, al voltant del 15 d'agost, la de Platja d'Aro. El tercer o quart cap de setmana d'agost és el Mercat Medieval de Castell d'Aro, i al voltant del 8 de setembre la Festa Major de Castell d'Aro.

I si us agraden els Pessebres Vivents... cada Nadal al centre històric i Vall de la Coma, a Castell d'Aro, se celebra la representació més antiga de Catalunya, des de 1959.

Com veieu, Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'agaró és molt més que platja i durant tot l'any trobareu moltíssimes activitats per gaudir del temps lliure en família a la Costa Brava. 

4Piscina climatitzada als apartaments GoettenMar per quan arriba el fred

<span>4</span>Piscina climatitzada als apartaments GoettenMar per quan arriba el fred
Si decidiu allotjar-vos als apartaments GoettenMar fora de temporada d'estiu, heu de saber que també podreu gaudir d'una piscina, que té l'aigua climatitzada quan arriba el fred. Està situada al costat del bar restaurant on també podreu anar a dinar, esmorzar, sopar, fer el vermut o un combinat, i on també podreu jugar al circuit de mini golf.

5Un tracte familiar per sentir-nos com a casa

<span>5</span>Un tracte familiar per sentir-nos com a casa
A part de la seva ubicació, un altre punt fort de Goetten Mar és el seu tracte: exquisit, molt proper i sempre atents perquè els hostes se sentin com a casa. Aquest és un dels punts forts de la seva filosofia, i fruit d'això, és la fidelitat de la majoria dels seus cliens que venen repetint la seva estada a Goetten Mar any rere any des de fa dècades. Tots els pisos, habitacions i apartaments disposen de cuina amb tots els estris necessaris, així com TV i una terrassa per fer bones tertúlies sota els pins. A més, i molt important, trobareu llits i matalassos de qualitat; imprescindibles per descansar i carregar piiles durant la nit per pofer fer nombroses activitats l'endemà, i gaudir amb tots els sentits de Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'Agaró.

Així, que ja ho sabeu, si escolliu fer una escapada amb nens a Platja d'Aro i la Costa Brava, aqui trobareu uns apartaments ideals per gaudir del temps lliure en família.  

Informació pràctica

https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://visit.calafell.cat/family-weekend/
circdelacultura
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance