La Selva de l'aventura amb nens

La Selva de l'aventura, a Arbúcies

Parcs d'aventura a Arbúcies amb nens

Descarreguem adrenalina en família enmig del bosc

Arbúcies

Si voleu descarregar adrenalina en família, passejar descalços enmig del bosc i aprendre i agafar consciència de la cura del medi ambient, entre moltes altres activitats, el vostre espai és La Selva de l'aventura, al terme d'Arbúcies, entre el Parc Natural del Montseny i l'Espai Natural de les Guilleries. Hi trobareu un parc d'aventura sensacional.

Un dels principals alicients per anar-hi amb nens és el circuit "Caminem descalços"; un itinerari durant el qual farem un agradable passeig enmig i que segur que entusiasmarà als vostres fills i filles. Caminarem per damunt de trossos de suro, de pedra, de diferents tipus de sorra, de fang, de palla, de troncs, farem avistament d'animals, tocarem el gong i altres elements musicals, visitarem una caseta molt particular, olorarem nombroses plantes aromàtiques, travessarem ponts penjants damunt l'aigua... una aventura en majúscules per viure en família.

Hi ha dos tipus d'itineraris; un de més llarg i de més curt. Si voleu fer el llarg, trobareu la indicació per agafar-lo després de relaxar-vos a les hamaques que hi ha davant de la caseta de fusta, en una esplanada amb sorra de platja. Des d'allí, podeu triar: o bé seguir el camí curt, que us farà baixar per un caminet d'esgraons de fusta coberts de palla, o bé seguiu pel llarg; en aquest cas, haureu de seguir cap a l'esquerra.

La Selva de l'aventura també ofereix tres tipus de circuits acrobàtics: el guineu (per a nens i nenes que facin almenys 1,40m); el circuit esquirol (1,20m) i el circuit formiga, per als més petits (1m). Pot ser que els vostres fills o filles descarreguin adrenalina de veritat per primera vegada. Baixaran en tirolina, travessaran túnels de fusta, faran equilibris... una experiència irrepetible, i sempre sota la vigilància de personal del parc.

Per a les famílies amb nens i nenes més grans també hi ha la tirolina zig-zag; un entramat de tirolines que travessa tot el parc i on us esperen emocions de vertigen. Si aneu al parc, sempre sentireu crits de la gent que s'hi tira, o veureu també pares i mares que proven l'experiència.

Una altra opció molt recomanable per a les famílies amb nens petits és l'Eco Bosc: un trajecte caminant pel bosc, on aprendrem coses que segurament no sabem dels arbres, dels bolets, dels animals. Travessarem ponts, alguns de molt peculiars i si els nens o nenes tenen almenys 5 anys podrem saltar en un llit elàstic enorme amb vistes sensacionals del parc. El passeig per l'Eco Bosc acaba amb espai de jocs de fusta i un extraordinari àudio conte a l'interior d'una caseta.

El parc disposa de diferents àrees de pícnic i una food truck.
La Selva de l'aventura, a Arbúcies
La Selva de l'aventura, a Arbúcies
La Selva de l'aventura, a Arbúcies
La Selva de l'aventura, a Arbúcies
La Selva de l'aventura, a Arbúcies
La Selva de l'aventura, a Arbúcies

Serveis

Lavabos públics
Aparcament
Aparc. gratuït
Bar
Zona de pícnic
Zona de jocs

Informació pràctica

Preus

Consultar la web

Millor època

Recomanem anar-hi durant els mesos de: Març, Abril, Maig, Juny, Juliol, Agost, Setembre i Octubre
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://tarracoviva.com/?utm_source=baner&utm_medium=EscapadaAmbNens&utm_campaign=TarracoViva
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://www.mitjoriudebitlles.com/

Com arribar

https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$
https://www.balaguer.cat/portal/10/?EC=ReadArticle&ArticleID=26787
https://xalaro.cat/
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance