Mon(t) Magic, un parc ple d’aventures tot l'any amb nens

Mon(t) Magic, un parc d’aventures per a tota la família a Grandvalira

Escapada d'aventura a Canillo amb nens

Activitats emocionants per a famílies durant tot l’any

Canillo

El Mon(t) Magic Family Park està ubicat al sector de Canillo de Grandvalira i aquí hi trobareu moltíssimes activitats per gaudir del temps lliure en família, tant a l’estiu com a l’hivern.

En aquest parc d’aventures d’Andorra podrem viure emocions fortes i descarregar adrenalina. També podrem descansar davant del llac i endinsar-nos al sender de les llegendes, on descobrirem els éssers màgics i les llegendes d’Andorra. Hi ha una gran terrassa solàrium, restaurants i servei de consigna. Què més podem demanar?
Mon(t) Magic, un parc d’aventures per a tota la família a Grandvalira

Mon(t) magic, a l’estiu

Qualsevol època de l’any és ideal per fer una escapada a Andorra en família i quan arriba el bon temps podem fer moltíssimes excursions amb nens a Andorra. Més enllà de les rutes fàcils i dels petits senders màgics de Macarulla, Andorra té una gran oferta familiar, com per exemple, el Mon(t) magic Family Park.  
Mon(t) magic, a l’estiu
El Family Park, durant la temporada d’estiu, obre al juny, uns dies abans de Sant Joan, fins al setembre. Aquest parc d’aventures ofereix activitats per divertir-nos en família i per divertir-nos tota la família, petits i grans. Entre les activitats estrella destaquem: una tirolina de 550 m de llargada; el Màgic Gliss, un tobogán de 555 m de baixada i el Màgic Gliss 3D Experience, un visor de realitat virtual que ens farà viure un descens com mai l’hem viscut abans.

I si us agraden les emocions fortes, el BigAirBag és per a vosaltres. Es tracta de saltar, des de l’alçada que trieu, sobre un matalàs inflable gegant. I si us agrada saltar, fer tombarelles i acrobàcies l’Acrojump us espera per viure emocions fortes.

Si els vostres fills i filles són més petits trobareu molta diversió als llits elàstics del Mon(t) màgic d’Andorra. També podeu fer el circuit de cotxes a pedals i jugar al minigolf.

Activitats al llac i al bosc

En el Mon(t) Magic Park de Grandvalira d’Andorra també podreu descansar i gaudir del paisatge dels Pirineus. El llac és un dels espais naturals que trobem dins del Mon(t) Magic. I durant la temporada d’estiu s’hi pot navegar amb canoes, patinets d’aigua i piragües, una activitat ideal per fer en família.

També podem gaudir de l’entorn natural fent en circuit Fornatura, on podrem descobrir els animals que viuen en aquesta zona i endinsar-nos cap al sender de les llegendes, un camí màgic ple d’éssers fantàstics, sortits de les llegendes d’Andorra.  
Activitats al llac i al bosc

Mon(t) magic, a l’hivern

En el Mon(t) Magic Park de Grandvalira hi ha tres zones d’esquí adaptades a diferents nivells. Però més enllà de les pistes tradicionals i de l’oportunitat d’aprendre a esquiar, també trobareu una pista animada amb espectacles, ideal per gaudir de la pràctica i de l’esquí en família. Aquesta pista animada de Grandvalira és molt singular i la més llarga del sud d’Europa.

A Mon(t) Magic d’Andorra, durant l’hivern, hi trobareu moltes més activitats familiars que van més enllà de l’esquí, com per exemple: construir iglús, pintar-vos la cara amb ‘facepainting’ i evidentment, jugar amb la neu, fer ninots i llençar-vos boles de neu.
Mon(t) magic, a l’hivern

Informació pràctica

https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance