Bike Park, el parc amb circuits de BTT per a tota la família amb nens

Bike Park, el parc amb circuits de BTT per a tota la família d’Andorra

Parcs d'aventura

Una escola per iniciar-se en la BTT, la bicicleta de muntanya

Arinsal, Pal

Us apassiona la BTT? Doncs a Andorra trobareu el lloc de somni per a tots els amants de la bicicleta de muntanya, una escola molt singular. El Bike Park posa a la vostra disposició la Bike School, una escola que compta amb programes per als infants amb classes individuals i col·lectives impartides per professionals. L’objectiu és iniciar-se en la BTT, aprendre, millorar i passar-ho bé.

Qualsevol època de l’any és ideal per fer una escapada a Andorra en família i quan arriba el bon temps podem fer moltíssimes excursions amb nens a Andorra. Més enllà de les rutes fàcils i dels petits senders màgics de Macarulla, Andorra té una gran oferta familiar, com per exemple, l’Escola de descens del Bike de Pal Arinsal.
Bike Park, el parc amb circuits de BTT per a tota la família d’Andorra | visitandorra.comvisitandorra.com

Descensos, salts i circuits d’obstacles a Bike Park de Pal Arinsal

El Bike Park d’Andorra disposa de diferents circuits, segons el nivell, i diferents zones de pràctiques per als debutants. A partir dels 3 anys, tothom que vulgui pot iniciar-se en la disciplina de la BTT de descens a l’escola Bike de Pal Arinsal d’Andorra, un espai ideal on aprendre.

El parc disposa de més de 40 km, repartits per 32 circuits de diferents nivells. Aquí els adults trobareu un espai situat en plena naturalesa, on poder practicar totes les modalitats d’aquest esport.

A l’escola Bike Pal Arinsal d’Andorra també ofereixen més activitats pensades per a nens i nenes. Les activitats per a infants es troben a la Fun Zone. A l’àrea de la Practice Área adquiriran les seves primeres habilitats; el Kid Bike Park està format per diversos recorreguts sobre terra i el Pump Track és un circuit modular d’asfalt on es poden fer pràctiques amb bicicletes i patins.
Descensos, salts i circuits d’obstacles a Bike Park de Pal Arinsal | visitandorra.comvisitandorra.com

Bike Parc: preus i horaris

El començament de la temporada del Bike Park varia cada any, en funció de la meteorologia. En general, la temporada al Bike Park de Pal Arinsal comença a finals de maig.

El funcionament del Bike Park recorda el d’una estació d’esquí, ja que de fet se situa als terrenys de les instal·lacions de Pal Arinsal d’Andorra. Per tant, per accedur al recinte també cal adquirir un fortfet. Aquest fortfet es pot comprar en persona a l’entrada, o bé, adquir-lo a través de la seva web.

Podeu consultar el preu actualitzat de la temporada i els horaris a la web de Bike Parc de Pal Arinsal.

Informació pràctica

https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.castelletilagornal.cat/actualitat/noticies/8161-castellet-medieval-2024.html
https://mogent.maristes.cat/ca
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance