El Mirador Solar de Tristaina amb nens

Andorra en família: El Mirador Solar de Tristaina

Visites amb encant a Ordino amb nens

Unes visites espectaculars, un rellotge solar i un fet natural extraordinari

Ordino

Si sou d’aquelles famílies que quan arribeu en un poble o en una ciutat de seguida busqueu quin és el punt més alt… quan aneu a Andorra en família pugeu fins al Mirador Solar de Tristaina.

Els miradors són autèntiques perles naturals que ens ofereixen unes visites panoràmiques espectaculars. Els miradors són llocs màgics. Ens trobem allà dalt, contemplant el paisatge i fent una inspiració ben profunda. Ens donen pau, tranquil·litat i ens ajuden a veure les coses amb una altra mirada. 
Andorra en família: El Mirador Solar de Tristaina | visitandorra.comvisitandorra.com
El Mirador Solar de Tristaina es troba a Ordino Arcalís, molt a prop de la frontera amb França. Està situat al cim del Peyreguils (2.701m), per tant, les visites panoràmiques des d’aquí són espectaculars. Des del mirador podem veure la resta de pics que formen el conegut circ de Tristaina: el de la Costa Rodona, el de Tristaina, el de Creussans i el de Cabanyó.

El mirador de Tristaina i la plataforma en suspensió

El mirador de Tristaina d’Andorra té moltes curiositats, una d’elles és que es troba en una plataforma esfèrica en suspensió de 25 metres de diàmetre sobre el pic de Peyreguils. Des d’aquí es poden contemplar els llacs de Tristaina i la vall d’Ordino. Què més podem demanar?
El mirador de Tristaina i la plataforma en suspensió | ordinoarcalis.comordinoarcalis.com

El mirador de Tristaina conegut com el rellotge d’Andorra

Sabíeu que el mirador de Tristaina és conegut com el rellotge d’Andorra? Aquest mirador és també un rellotge solar. L’asta central de 27 metres que suporta l’esfera està inclinada de tal manera que fa que maqui l’hora sobre la mateixa circumferència.

El mirador de Tristaina i un fenomen natural extraordinari

El mirador de Tristaina d’Andorra és també conegut com la Muntanya Solar i en aquest mirador es produeix un fenomen natural extraordinari una vegada a l’any. El dia és el 7 d’agost i l’hora les 7:37 del matí… I què és el que passa el dia 7 d’agost a les 7:37 del matí al mirador de Tristaina d’Andorra? Doncs que podem veure el sol a través d’un gran forat natural, entre les pedres. Aquest fenomen tan curiós dura 3 minuts… i per aquesta raó es coneix el mirador de Tristaina d’Andorra com la Muntanya Solar.
El mirador de Tristaina i un fenomen natural extraordinari | visitandorra.comvisitandorra.com

Com arribar fins al Mirador Solar de Tristaina en família

La millor manera d’arribar fins a mirador Solar de Tristaina amb nens és agafant el telecabina de Tristaina i després el telecadira de Creussans. Aquests dos viatges seran tota una aventura per viure en família i durant l’ascens també gaudireu d’unes vistes espectaculars.

El primer tram, el telecabina de Tristaina té una durada de 6 minuts, surt de l’Hortell i arriba fins al peu del restaurant de la Coma. A continuació, cal agafar el telecadira de Creussans. Aquest segon tram té una durada de 15 minuts.
Finalment, caldrà caminar uns 15-20 minuts per arribar fins al mirador de Tristaina i seguir el camí de muntanya fins a arribar al cim.

Podeu consultar preus i horaris a la web d’Ordino Arcalís.

Informació pràctica

https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/cabaret-circ-los
https://visit.calafell.cat/family-weekend/
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.monnaturadelta.com/ca/visites-i-activitats/la-festa-dels-menuts/?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=banner&utm_campaign=festamenutsdelta
https://xanascat.gencat.cat/ca/programes/lestiu-es-teu
https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
APPAjuntaments
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance