Pas de barca de Flix amb nens

Pas de barca de Flix

Aventures a l'aigua a Flix amb nens

foto: flix.cat

Creuem el riu en cotxe damunt d’un vaixell!!

Flix

És una experiencia curta, però intensa i molt divertida per als petits. Quantes vegades han vist el cotxe dels pares damunt d’un vaixell i travessant un riu?? Segur que poques, o potser cap.

Per això, creuar l’Ebre pel Pas de barca és una activitat diferent a qualsevol altra; farem que el feien els nostres avantpassats gairebé a diari.

Sentirem l’olor del riu, escoltarem l’aigua com baixa, ens quedarem bocabadats amb els remolins que s’hi formen, i si tenim sort fins i tot podrem veure algun dels ocells i d’altres espècies que hi habiten.

Als passos de barca, a més, ens explicaran que aquesta activitat era molt corrent fa algunes dècades, però que va anar desapareixent a mesura que es construien ponts.

A la Ribera trobem tres passos de barca: Flix, Garcia i Miravet.

El de Flix està al Riu de Baix, on hi trobem un dels darrers passos que queden en tot l’Ebre, on els vehicles són transportats, o bé pel ‘Democràcia’ o pel ‘Mare de Déu de l’Asumpció’, que són els dos llaguts que fan el servei.

Per creuar el pas a Garcia, cal trucar a Jordi (telèfons 618 53 00 29 o 977 40 06 38)

A Miravet creuarem l’Ebre a bord de dos llaguts (anomenats Isaac Peral i Narcís Monturiol) i tindrem una panoràmica privilegiada del riu al seu pas pel poble: l’espai perfecte  amb el riu, el poble i castell. 

El pas de barca de Miravet és l’últim transbordador fluvial que permet travessar l’Ebre entre Miravet i la carretera C-12 (Eix de l’Ebre) i l’últim que funciona de manera regular amb els mètodes originals.
 

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info