Centre Picasso amb nens

Centre Picasso

Visites a museus a Horta de Sant Joan amb nens

foto: schutterstock.com

El poble i el pintor universal

Horta de Sant Joan

Conegueu a fons l'estret lligam entre l'artista i Horta de Sant Joan, amb les reproduccions de les obres que hi va pintar.

Picasso, un dels pintors universals, va estar molt lligat a Horta de Sant Joan, que va inspirar bona part de la seva obra. Si voleu conèixer aquesta relació, i aprofundir amb els vostres fills en el món de l'art, heu de visitar el Centre Picasso, l'homenatge permanent que Horta de Sant Joan dedica a l'artista aplegant la reproducció, el més fidel possible, de totes les seves obres creades durant la seva estada a la vila. Així, podreu comprovar els lligams profunds entre aquest territori i el pintor, sintetitzats en la seva cèlebre frase “Tot el que se ho he après a Horta”.

El centre té tres plantes. En la baixa hi ha l'exposició permanent “Els meus amics d'Horta”, en què s'explica a través de textos, imatges, objectes i paraules del mateix Picasso la seva relació amb el poble i la seva gent.

A la primera planta hi podreu veure els reproduccions facsímils, és a dir, les més pròximes a l'original, de les obres que va pintar durant els vuit mesos de la primera estada. Les de la segona estada, emmarcades en el cubisme, les podreu contemplar a la segona planta, on també trobareu algunes obres realitzades a París en què evoca els records de la primera estada a Horta de Sant Joan.

Informació pràctica

Horaris

Dissabtes, de 10.30 a 13.30h i de 16 a 19h.
Diumenges, de 10.30 a 13.30h.
A l'estiu, obert cada dia matí i tarda.
 

Preus

A consultar

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info