Estany de Puigcerdà i Parc Schierbeck amb nens

Estany de Puigcerdà i Parc Schierbeck

Parcs i jardins amb encant a Puigcerdà amb nens

Juguem a ser mariners en ple Pirineu

Puigcerdà

L'Estany de Puigcerdà és una d'aquelles visites obligades si fem una escapada amb nens a la Cerdanya i és també un dels llocs més típics per passejar amb calma i gaudir del paisatge en família. Un oasi de calma que va ser construït al segle XIII.

Es pot fer una volta resseguint tot l'estany. Durant l'itinerari us trobareu diferents panells informatius de flora i fauna amb fotos de les aus o dels peixos que podeu veure. Aquí els nens podran córrer sense cap perill. 
ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
ESCAPADAAMBNENS.COMESCAPADAAMBNENS.COM
Durant els mesos d'estiu es pot navegar amb les barques, al preu de 3 euros per persona, i si visiteu l'estany a l'hivern és molt possible que trobeu el parc nevat i l'estany ben glaçat; una imatge que també paga la pena contemplar. D'on ve l'aigua de l'estany? Doncs del riu Querol.

Just al costat mateix de l'estany trobareu el parc Schierbeck, on hi podreu fer una agradable passeig i on, a més, hi trobareu una gran zona de jocs infantils i fins i tot un jardí botànic. El nom del parc ve de l'aleshores Cònsul de Dinamarca, German Schierbeck, qui en un dels seus viatges es va enamorar de Puigcerdà i de la Cerdanya, i s'hi va comprar una casa.

Serveis

Bar
Zona de jocs

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info