Camprodon, el cor dels Pirineus orientals amb nens

Camprodon, el cor dels Pirineus orientals

Visites amb encant a Camprodon amb nens

Respira aire pur

Camprodon

L'estampa del Pont Nou sobre el riu Ter és la imatge més coneguda de Camprodon, però aquesta vila del Ripollès amaga més atractius entre els seus carrers. Una passejada agradable i còmode us portarà a descobrir hotels amb història, barris amb encant i edificis singulars.

El seu entorn natural, els seus estius benignes, han fet de Camprodon una vila turística des de fa molts anys, com demostren els antics hotels Hotel Güell i Rigat, dels anys trenta i quaranta, quan la localitat atreia els primers visitants. El monestir de Sant Pere, del segle XII però amb reconstruccions al llarg de la seva història per haver patit, per exemple, terratrèmols, i l'església del Carme, són algunes de les joies religioses d'una població que també té edificis modernistes, com ara Can Roig, o exemples del gòtic català tardà, com ara la casa consistorial.
També heu de caminar sense pressa pel passeig Maristany, amb molta verdor i cases majestuoses; comprovar si la Torre del Rellotge, del segle XVIII, encara marca les hores, i entrar a les botigues per comprar embotits i galetes. I, lògicament, passar pel Pont Nou, dels segles XII i XIII i amb un sol arc de 20 metres de diàmetre i 14 d'alçada, que té al costat la Porta de la Cerdanya, una de les entrades a l'antiga vila emmurallada. Si us hi fixeu, veure l'escut de Camprodon de 1362.

I des de Camprodon us podeu arribar fins a Beget, considerat un dels pobles amb més encant del Pirineu Català.

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info