Les fonts de les Rovires amb nens

Les fonts de les Rovires de Pallejà

Excursions a peu a Pallejà amb nens

Un indret natural emblemàtic

Pallejà

La gent de Pallejà té molta estima a un espai natural que us convidem a descobrir, amb molta diversitat vegetal i amb l'aigua com a gran protagonista.

Una caminada ben indicada des del tanatori municipal, situat a la sortida nord de Pallejà, us dirigirà fins a un espai natural molt freqüentat i valorat per la gent del municipi: la font de les Rovires. Per aquest paratge baixa, fins al Llobregat, la riera de les Rovires, l'única del terme que no està canalitzada i que gairebé sempre porta aigua, formant en aquest indret una cascada molt estètica, que juntament amb la font i les vegetació que l'envolten el converteixen en ideal per passar una estona de descans per recarregar piles en família.
Les fonts de les Rovires de Pallejà
Heu de saber que és, precisament, la presència d'aquest curs d'aigua el que possibilita que hi hagi molta diversitat de comunitats vegetals, de manera que hi ha té molts riquesa pel que fa a la fauna i la flora. Pollancres, alzines, roures i pins conviuen amb falgueres, arítjols i cues de cavall, entre d'altres.

Si us interessa la biologia, si us agrada diferenciar arbres i plantes, aquí hi passareu una estona entretinguda. Al costat de la font hi ha habilitada una zona de pícnic, que es converteix en ideal tenint en compte aquest entorn.  
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://mogent.maristes.cat/ca
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance