Tren turístic de Roses amb nens

Tren turístic de Roses

Aventures amb trenets a Roses amb nens

www.catalunya.com

El Cap de Creus sense cansar-vos

Roses

La manera més còmode de conèixer l'entorn de Roses és a través d'un trenet que ressegueix la costa i s'endinsa al Cap de Creus.

Una manera còmode i relaxada de visitar l'entorn de Roses, sobretot part de la badia i del Cap de Creus, és fer-ho sobre el trenet turístic Roses Exprés. Hi ha diferents rutes, algunes vorejant la costa i d'altres endinsant-se al Parc Natural del Cap de Creus. Totes us oferiran grans panoràmiques  enmig de paisatges ben característics de la costa mediterrània.

Així, a cavall del tren podreu pujar fins al Puig Rom, que ofereix una gran panoràmica de la badia de Roses, amb la plana de l'Empordà i el Canigó de fons; podreu anar fins a la roca Falconera, des d'on veureu les illes Medes i el Montgrí al fons de la badia; podreu recórrer la costa, ben a prop de platges d'aigua cristal·lina; podreu assolir el Puig Alt, el cim més alt del Cap de Creus, amb una panoràmica ben oberta amb el mar als dos costats, i podreu arribar a la Cala Jòncols resseguint una costa ben escarpada i rocosa, en plena reserva integral. En definitiva, sense cansar-vos, podreu tenir algunes de les millors fotografies d'aquest sector de la Costa Brava.

Informació pràctica

Horaris

A consultar

Preus

Entre 10 i 20 euros. 

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info