Mostra d'Arts i Oficis d'Ascó,  amb tallers i espais de joc infantils

Mostra d'Arts i Oficis d'Ascó, amb tallers i espais de joc infantils

Festivals i fires familiars a Ascó

Data orientativa

Maig

Lloc

Ascó

El nucli antic del municipi s'engalana per retre homenatge als artesans

El nucli antic del municipi riberenc aplegarà més de seixanta professionals de l’artesania, que delectaran als visitants amb demostracions d’ofici en viu i parades de venda amb els seus productes.

La Mostra està molt dirigida al públic familiar, ja que comptarà també amb tallers per a infants, impartits pels mateixos professionals i que es podran realitzar de manera ininterrompuda durant tot el cap de setmana. En els tallers es podran fer serps de pauma, piruletes de xocolata, arbres màgics en fang, penjolls i botons de ceràmica, papallones de vidre, peces de fusta, sabons enfeltrats, estampació tèxtil, barrets de roba, flors seques, papiroflèxia, flors de sabó, flors aromàtiques... i molt més.

Durant tot el cap de setmana, d'11h a 14h i de 17h a 20h, a la plaça Nova, les famíies també tindran un espai de joc lliure i experimentació, el Tataküa. Equilibris, música, psicomotricitat, lectoescriptura, natura, textures... 

Dissabte, a les 17h i a les 19h; i diumenge, a les 11h, 12h i 17h, hi haurà espectacles de titelles al carrer Major. 

Entre les famílies d’arts i oficis, hi haurà arts del llibre (enquadernació), vidre (bufador, vitralleres, decoradors), ferro/metall (forjadors), construcció (margeners), tèxtil (filadores, estampadores, matalasser, puntaire, tapissera, teixidores, tintoreres), ceràmica (ceramistes, rajolers, terrissaires), elements naturals (cistellers, espardenyers, sabonaires, llatadores, canyisser), pell/cuir (marroquiners, guarnicioners, sabaters, basters), pedra (picapedrers), fusta (escloper, culleraires, ebenistes, tapissera, fusters, torners), paper (paperaires), joieria (joiers, gravadores), instruments musicals (lutiers) i artesania interdisciplinària (imatgers, titellaires, restauradora, objectes en 3D).

Durant tot el cap de setmana també hi haurà foodtrucks, concerts, discjòqueis i, com cada any, les tradicionals passejades amb el Llaüt Lo Roget pel Riu Ebre.

També el TastaVins

Com ja és habitual la Mostra artesana compartirà espai amb el TastaVins, que enguany celebra la seva desena edició. El vi i les parades gastronòmiques hi seran presents pels carrers d’Ascó durant tot el cap de setmana. Prop d'una vintena de cellers de les DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Montsant i DO Terra Alta ens oferiran els seus millors vins durant la tarda de dissabte i tot el diumenge.

Una escapada en família a Ascó
La Mostra d'Arts i Oficis i el TastaVins són  una molt bona oportunitat per fer una escapada en família a aquest municipi del nord de la Ribera d'Ebre. Aquí trobareu les 5 millors activitats per fer amb nens a Ascó.
https://www.castelletilagornal.cat/visita-castellet-i-la-gornal/festes-i-tradicions/castellet-medieval.html
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://mogent.maristes.cat/ca
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance