Un dia a La Riba amb nens

Un dia a La Riba amb nens

1 dia a La Riba

Una escapada per fer com don Quixot i Sancho Panza als molins

La Riba és un petit poble de l'Alt Camp envoltat de rius i de muntanyes. És una localitat marcada pel pas dels rius Brugent i Francolí, que fan que hi hagi moltes fonts i molins paperers dins del terme.

El més important és el riu Brugent, i per això us proposem l’escapada més fàcil de la història, només haureu de caminar 200 metres per gaudir del Toll del Molí de la Font Gran del Riu Brugent. Al municipi de la Riba també hi trobareu diversos molins i més de quinze fonts, la gran majoria dins del nucli urbà i amb molts carrers en pendent.  
 

Al matí: Toll del Molí de la Font Gran del Riu Brugent

Toll del Molí de la Font Gran del riu Brugent

Aquesta és una de les excursions més molt curta. Trobareu el Toll del Molí de la Font Gran del riu Brugent a 2 min del lloc on us proposem deixar el cotxe. Només haureu de caminar 25 metres fins a trobar aquest toll. Això…
Més info

Per arrodonir el dia: un passeig pel nucli de Farena

A pocs kilòmetres de La Riba trobareu el municipi de Mont-ral, i aquí un dels nuclis amb més encant de Tarragona. L'escapada a Farena mereix una vista en família. És un municipi amb un paisatge únic que sempre sorprén.

Farena, un municipi amb encant

Farena és un petit nucli que pertany al municipi de Mont-ral i que mereix una vista en família. És un municipi amb un paisatge únic que ens sorprendrà a tots. Des de Farena podeu passegeu pels seus carrers…
Més info
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info