Un dia a Prat de Comte amb nens

Un dia a Prat de Comte amb nens

1 dia a Prat de Comte

Una excursió ideal per fer amb nens ja sigui caminant o amb bicicleta

A tocar del Parc Natural dels Ports, Prat de Comte ofereix un paisatge muntanyós i possibillitats molt diverses per fer-hi una escapada amb nens. Com passa a la majoria dels pobles del sud de la Terra Alta, la Via Verda és un dels principals reclams turístics per connectar amb la natura.

I si decidim fer el tram de Via Verda que va des de Prat de Comte al Pinell, durant el trajecte ens trobarem amb el santuari de la Fontcalda; un espai que, per sí sol, ja es mereix una visita. A l'antiga estació de Prat de Comte i a la Fontcalda hi trobarem àrees per dinar de pícnic.

Per arrodonir la jornada, us proposem una idea molt refrescant: banyar-nos a les Olles; unes de les piscines naturals de més anomenada, tant de la Terra Alta com de les Terres de l'Ebre.

Al matí: Via Verda i parada a la Fontcalda

Via verda des de Prat de Comte

El principal atractiu de la Via Verda al seu pas per Prat de Comte és anar fins el Pinell de Brai, de gairebé deu quilòmetres de llargada. Ens trobarem amb el Santuari de Fontcalda, un espai on el riu Canaletes hi passa encaixonat…
Més info

La Fontcalda

L'església, el balneari i el riu Canaletes converteixen aquest paratge en visita obligatòria. Un dels llocs més emblemàtics del municipi de Gandesa és el santuari de Fontcalda, que, de fet, és molt més…
Més info

A la tarda: fem xip-xap a les Olles

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info