Naturland, un parc d’aventures per a tota la família amb nens

Naturland Andorra amb nens, un parc d’aventures per a tota la família

Escapada d'aventura a Juberri amb nens

Atraccions amb activitats per a totes les edats

Juberri

Un parc d’aventures amb atraccions per a tota la família en un entorn natural i privilegiat d’Andorra… Això és el que trobareu a Naturland, un espai que combina el turisme familiar i el turisme actiu i que està situat a La Rabassa, a la parròquia de Sant Julià de Lòria.
Qualsevol època de l’any és ideal per fer una escapada a Andorra en família i quan arriba el bon temps podem fer moltíssimes excursions amb nens a Andorra. Més enllà de les rutes fàcils i dels petits senders màgics de Macarulla, Andorra té una gran oferta familiar, com per exemple, Naturland.

El parc està obert gairebé tot l’any, des de principis de maig fins a l’octubre. Hi ha diferents entrades, des d’una entrada per a tot el dia o un pack d’entrades de dos dies per a tota la família.

El parc Naturland d’Andorra també compta amb un alberg amb 11 habitacions i té una capacitat fins a 14 persones. Dins del parc també hi ha diferents punts de restauració, des d'hamburgueseries a restaurants on ofereixen plats tradicionals de muntanya amb carns a la brasa.
Naturland Andorra amb nens, un parc d’aventures per a tota la família | visitandorra.comvisitandorra.com

Activitats per a nens i nenes a Naturland

L’eco parc Naturland està dividit en dos espais amb atraccions i propostes per a totes les edats. El primer espai està situat a la cota 1600m i aquí es realitzen les principals activitats. El segon espai està situat a la cota 2000m i aquí hi trobem diferents propostes d’oci de muntanya amb activitats esportives per a tota la família.
Activitats per a nens i nenes a Naturland | visitandorra.comvisitandorra.com

El tobogan més llarg del món a Naturland

A Andorra trobareu emocions fortes per a tota família. A la cota 1600m del parc d’atraccions Naturland hi ha el tobogan més llarg del món… Es diu Tobotronc i té un total de 5,3 km de longitud, 400 metres de desnivell que es recorren en quasi 10 minuts. I durant la baixada travessa un entorn natural i privilegiat dels Pirineus, com és el bosc de la Rabassa. L’únic requisit que s’ha de complir per pujar és l’alçada: és necessari fer 1,20 metres com a mínim i els menors de 13 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.
El tobogan més llarg del món a Naturland | visitandorra.comvisitandorra.com

Llits elàstics, l'infable, Mini Xtemp Jump, minitubby i molt més a Naturland

A l’espai situat a la cota 1600 també trobem activitats per als nens i nenes més petits amb llits elàstics, motos elèctriques, una minitirolina, el circuit de buggy i l’espai de tallers infantils, on els nens i nenes aprendran a reutilitzar materials, pintaran i retallaran elements de la natura o bé seran el personatge que vulguin amb els tallers de pinta cares…

En aquesta part del parc els adults també podran viure emocions fortes i deixar anar adrenalina a l’Xterm jump o el que és el mateix, viure la sensació de caure al buit durant uns segons després de llençar-vos des d’una plataforma inflable.  Trobareu aquest circuit adaptat pels més petits de la casa… Es tracta del Mini Xtrem Jump on podran saltar d’una plataforma de gairebé mig metre. L’edat permesa per fer aquesta activitat és dels 3 als 6 anys.  
Llits elàstics, l'infable, Mini Xtemp Jump, minitubby i molt més a Naturland | visitandorra.comvisitandorra.com

Aitrekkids i ruta de swincar a Naturland

Una altra de les atraccions estrella del Naturland d’Andorra és l’Airtrekk, un circuit aeri que combina emoció i aventura. Aquí us podreu divertir travessant plataformes, passarel·les i pujant cordes. Al final del recorregut trobareu la tirolina, situada en el punt més alt del recorrgut i des d’aquí us podreu llançar i gaudir d’un recorregut de 187 metres de distància.

Trobareu aquest circuit adaptat per als més petits de la casa… Es tracta de l’Airtrekkids amb diferents obstacles que els nens i nenes hauran de superar. També hi trobareu troncs de fusta que es mouen, un mur d’escalada i una aranya de cordes.

I su us agrada conduir envoltat de natura, no us perdeu la ruta de swincar, el vehicle elèctric tot terreny preparat per anar per les muntanyes dels Pirineus.
Aitrekkids i ruta de swincar a Naturland | visitandorra.comvisitandorra.com

Aula de natura i ruta per descobrir els Secrets del Bosc a Naturland

A l’espai situat a la cota 2000 de Naturland hi ha més activitats amb un caràcter més esportiu i per gaudir amb tota la família. Per exemple, en aquesta part del parc d’atraccions d’Andorra, hi trobareu l’aula de natura, l’espai granja, una ruta circular per descobrir els Secrets del Bosc, una ruta de senderisme guiada, una sortida en bugui… també es pot visitar el centre eqüestre, muntar a cavall, en poni o gaudir dels itineraris de BTT aptes per a tota la família. Què més podem demanar?
Aula de natura i ruta per descobrir els Secrets del Bosc a Naturland | visitandorra.comvisitandorra.com

Naturland: preus i ofertes

Els preus del parc d’aventures Naturland d’Andorra varien en funció de la modalitat de l’entrada. Hi ha tres grans opcions a escollir:
  • Entrada Natura: és l’entrada més bàsica
  • Entrada Aventura: és una entrada amb activitats i atraccions addicionals com el Tobotronc o el circuit mini buggy
  • Entrada Kids: és l’entrada pels nens i nenes entre 3 i 6 anys, que dona accés a les activitats adaptades a aquestes edats.

Podeu consultar el preu actualitzat de la temporada i els horaris a la web del parc Naturland.
Naturland: preus i ofertes

Serveis

Lavabos públics
Aparcament
Bar
Zona de jocs

Informació pràctica

https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/supermes
https://mogent.maristes.cat/ca/noticies/la-canco-perfecta-un-musical-familiar
https://festivaljocpirineu.cat/

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

https://www.primaverart.cat/
https://poble-espanyol.com/ca/activitat/pinocchio-3d/
https://www.minibloc.es/cat
https://costabrava.org/que-fer/turisme-familiar/
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance