Pont del Diable o Pont del Moro amb nens

Pont del Diable o Pont del Moro

Excursions a peu a Figuerola del Camp amb nens

foto: escapadaambnens.com

Un aqüeducte de pedra seca

Figuerola del Camp

L'excursió al Pont del Diable de Figuerola, també conegut com el Pont del Moro, és una ruta planera i senzilla per fer amb família. La ruta surt des del poble de Figuerola en dirección cap al Camí de Valls i arriba just davant del Pont del Diable, un aqüeducte de pedra seca que data del segle XIII i construït damunt del Torrent dels Masos.

La ruta es pot fer tant a peu com en bici, tot i que la nostra recomanació és que si la feu a peu eviteu els mesos de calor,  ja que hi ha molt poca ombra i la major part de la travessa es fa entre camps de conreu (vinya, oliveres i altres arbres fruiters).
Pont del Diable o Pont del Moro | Excursió al Pont del Diable, Figuerola del Camp. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COMExcursió al Pont del Diable, Figuerola del Camp. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COM
Creiem que fer-la en bici és molt més amena. D’altra banda, atès que el camí és força pla, fins i tot es podria fer en cotxet. Això, sí, tenint en compte que entre anar i tornar hi ha quasi 8 quilòmetres.

Un cop arribem al cartell veurem el Pont del Diable davant mateix i que per sota hi passa una riera, el Torrent dels Masos. Us recomanem que aneu una mica cap a la dreta i quan pogueu accedir al torrent, hi baixeu i us dirigiu cap al pont. La panoràmica és molt més maca i les parets del torrent li atorguen una atmosfera molt especial.

Un cop vist i fotografiat el Pont del Diable, us podeu endinsar una mica en el bosc que trobareu a la dreta. Hi ha un sender principal que el travessa.

Una altra opció és que, un cop hàgiu arribat al Pont del Diable, continueu la ruta fins a la Torre de la Mixarda i si voleu fins a la Cova del Gat. Per visitar la torre cal que mireu els horaris i els preus; i pel que fa a la Cova, tingueu en compte que fa bastanta pujada. La cova, a més, és molt petita i si es vol entrar cal demanar la clau a l’Ajuntament.

La ruta

Verificada

Ruta verificada

Baixa

Dificultat

3,6 Km's

Distància

2 hores

Temps aprox.

No

Ruta circular

Com arribar

Generar Ruta

Veure Mapa

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info