Pont del Diable amb nens

Pont del Diable

Visites al patrimoni a Tarragona ciutat amb nens

foto: escapadaambnens.com

La millor enginyeria romana

Tarragona ciutat

Al voltant de l'espectacular aqüeducte romà hi ha un interessant parc ecohistòric en què convergeixen patrimoni i natura.

Un dels elements patrimonials més característics de Tarragona és el Pont del Diable, de manera que visitar-lo és imprescindible. I és, a més, molt adient fer-ho amb nens i nenes, ja que podreu fer-hi activitats amb un alt contingut pedagògic i lúdic. Més enllà de l'aqüeducte romà, tot el paratge conforma un complet parc ecohistòric, amb moltes activitats, visites guiades i serveis.
Pont del Diable, Tarragona. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COMPont del Diable, Tarragona. Foto: ESCAPADAAMBNENS.COM
Així, podreu passejar pels racons del seus jardins romàntics, olorar les plantes aromàtiques, detectar els animals que hi viuen, fer un pícnic a les zones reservades per aquest ús... i, com no, descobrir tots els secrets del Pont del Diable. Construït durant el segle I amb grans carreus formant una doble línies d'arcades, que li donen aquesta imatge tan imponent, té uns 217 metres de llargada i és només un fragment de la canalització que portava aigua del Francolí des de la zona del Rourell fins a Tarraco.

Podreu passejar per sota dels 25 arcs superiors i els onze d'inferiors, i també per sobre, gaudint amb detall d'aquesta espectacular obra d'enginyeria romana. Disfrutareu.
 

Serveis

Aparcament
Aparc. gratuït
Zona de pícnic

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info