El Museu del joguet de Catalunya, a Figueres amb nens

El Museu del joguet de Catalunya, a Figueres

Visites a museus a Figueres amb nens

El museu més divertit

Figueres

Jocs i joguines de totes les èpoques i temàtiques en una mostra completa, divertida i sorprenent.

Potser els vostres fills arrufen el nas quan els dieu de visitar un museu, però segur que en aquest cas us hi acompanyen encantats. És el museu del Joguet de Figueres, una divertida, didàctica, sorprenent i completa proposta per endinsar-vos en el món dels jocs i les joguines. Els objectes del museu, ben referenciats i explicats, s'hi agrupen per temàtiques i van acompanyats de fotografies de diferents èpoques amb infants que gaudeixen amb les seves joguines, una bona manera de saber com s'entretenien temps enrere.

El museu, ubicat a l'antic hotel París, té tres plantes. La planta baixa està concebuda com la zona de benvinguda al visitant, amb, entre d'altres, una zona infantil perquè els més petits s'hi diverteixin dibuixant i pintant, i l'àrea oberta, on s'organitzen activitats variades adreçades a tots els públics, com ara tallers i exposicions temporals, sempre relacionades amb la temàtica del museu. A partir d'aquí, es tracta d'anar recorrent el museu, molt ben ordenat i explicat. Així, veureu joguines antigues, joguines basades en animals, joguines relacionades amb el món de l'espectacle, jocs per fer a l'aire lliure, jocs de sobretaula...

També hi ha lloc per a la màgia i l'il·lusionisme, pels jocs de broma, pels meccanos i entreteniments de muntar peces... Un dels objectes més curiosos és l'Osito Marquina, el peluix preferit de Salvador Dalí. I és que en aquest museu hi ha, fins i tot, un espai dedicat a la infància del genial artista.
 

Informació pràctica

Horaris

De dimarts a divendres, de 10 a 18 h.
Dissabtes, de 10 a 19 h.
Diumenge i dilluns, tancat.
 

Preus

7€
Entre 6 i 16 anys: 5€
Fins a 5 anys: gratuït.
 

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info