Bosc de les Bruixes amb nens

Bosc de les Bruixes

Excursions a peu a L'Argentera amb nens

Una excursió plena de sorpreses

L'Argentera

Us proposem una excursió singular ideal per fer en família, i que ens portarà a conèixer un bosc que en altres temps estava habitat per famílies famílies carboneres i que amaga una atmosfera de bruixeria i misteri, envoltat d’un paisatge extraordinari.

Inicialment destinat per als nens i nenes de l’Argentera, el ressò que se n'ha fet en els darrers anys ha convertit aquest espai en un escenari molt visitat i que ens transportarà al món de les bruixes.
Coneixerem una mica més la fauna, la vegetació i les capritxoses formacions rocoses d’aquest atractiu entorn pròxim al municipi de l'Argentera, a la comarca del Baix Camp.

Una visita dinamitzada amb la Bruixa Marruixa
Al Bosc de les Bruixes, a l’Argentera, hem conegut a la Bruixa Marruixa, una dona valenta i que viu en plena llibertat en un bosc encantat i ple de misteris. 

Ens ha ensenyat els seus coneixements i també ens ha recordat grans veritats que de vegades oblidem. 

Porta escombra, però no vola. Té el nas gran i gran també és la seva habilitat per fer rimes. Ens ha explicat moltes històries sobre de les bruixes, i algunes de molt certes, com per exemple, que durant una època les van perseguir i fins i tot cremar a la foguera per les seves idees, la seva manera de viure i els seus coneixements.

La visita al bosc de les bruixes és una escapada ideal per fer amb nens i nenes, per gaudir del bosc, de les bruixes i del seu relat. Ara i aqui, perquè mai serem tant joves com ara. Una excursió per aprendre, grans i petits, nens i nenes. Una petita llavor per fer entre tots un món millor. 

On aparcar i com arribar fins al Bosc de les Bruixes
Per arribar fins el Bosc de les Bruixes heu de travessar tot el poble de l’Argentera i seguir en direcció al Castell d’Escornalbou. Trobareu un cartell a mà dreta. Aparqueu al camí. Des d’aquí fins a l’entrada al bosc hi ha uns 45 min caminant muntanya amunt per una pista.
 

La ruta

Baixa

Dificultat

3,6 Km's

Distància

3 hores

Temps aprox.

Si

Ruta circular

Com arribar

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info