El Centre del Romànic de la Vall de Boí amb nens

El Centre del Romànic de la Vall de Boí

Visites a museus a La Vall de Boí amb nens

Un centre d'interpretació

La Vall de Boí

És molt possible que visitéssiu el Centre del Romànic de la Vall de Boí quan anàveu a escola. Ara us proposem tornar-hi amb els vostres fills i filles, i si no hi heu anat mai, segur que aquesta escapada us sorpen, la seva història, l'arquitectura, així com les muntanyes que l'envolten sumen molts altractius. 

El conjunt romànic de la Vall de Boí, al Pirineu de Lleida, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2000. El Centre del Romànic de la Vall de Boí és l'entitat encarregada de gestionar aquest conjunt patrimonial, tant pel que fa a l'administració com a l'organització d'activitats, així com al fet d'establir els mitjans necessaris per a la seva difusió al públic. El centre està ubicat a la localitat d'Erill la Vall, a la Vall de Boí. 
El Centre del Romànic de la Vall de Boí
El centre, a més de facilitar informació pràctica i fullets sobre les esglésies, les seves característiques i els respectius horaris de visita, ofereix diversos serveis per al visitant. Té un espai d'interpretació i una exposició permanent, una botiga en què es poden trobar publicacions especialitzades i articles de regal, un servei programat de visites guiades per a grups i un altre per al públic en general. 

L'espai d'interpretació, que porta per títol "Mil anys de romànic", permet conèixer totes les dades relacionades amb aquest estil artístic, la història de com va arribar a instaurar-se a la regió, les claus de la seva iconografia i el funcionament de la societat medieval. Els elements interactius i els recursos audiovisuals configuren un discurs orientat a tot tipus de públic.

Itineraris guiats:
El Centre del Romànic de la Vall de Boí ofereix el servei de visites guiades durant tot l’any (fora dels horaris prestablerts). Ofereixen fins a 6 itineraris guiats per passejar pels pobles de la Vall de Boí i descobrir el conjunt romànic i el seu entorn excepcional: Taüll, un poble i tres esglésies; Boí, recinte emmurallat; Erill la Vall, el poble que porta el nom dels Senyors; Durro, l'herència de passat medieval; Barruera, el poble al fons de la vall i la Ruta Romànic i Falles.
Grups: màxim 25 persones
Itineraris exteriors que no inclouen l'entrada a les esglésies.

Informació pràctica

Horaris

Horari d'estiu: De dilluns a diumenge de 09.00 a 14.00 hores, i de 17.00 a 19.00 hores.

Horari d'hivern: De dilluns a diumenge de 09.00 a 14.00 hores, i de 17.00 a 19.00 hores.

Tancament anual: Nadal i l'1 de gener
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://www.castelletilagornal.cat/actualitat/noticies/8161-castellet-medieval-2024.html
https://mogent.maristes.cat/ca
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons

Com arribar

https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance