Les 5 millors activitats per fer amb nens a l'Alta Ribagorça

Les 5 millors activitats per fer amb nens a l'Alta Ribagorça

Descobrim la Vall de Boí seguint la nostra orientació i un mapa, anem d'excursió fins a l'Estany Llong, un dels més bonics d'Aigüestortes, seguim el rastre dels animals durant la Ruta de la Fauna i olorem més de 50 plantes aromàtiques al Parc de les Olors

L'Alta Ribagorça és una de les comarques que amaga grans tresors naturals i paisatges de Catalunya. Situada als Pirineus és un destí ideal per totes aquelles persones i famílies amants del senderisme, de les excursions, i de les activitats a l'aire lliure.

Evidentment, en aquest paradís d'alta muntanya hi ha excursions i rutes per a tots els nivells, i com no podia ser d'una altra manera, també hi ha molts itineraris fàcils i curts per fer amb els nostres fills i filles. A l'Alta Ribagorça, fins i tot trobem rutes adaptades per fer en cotxet que ens portaran fins al Parc Nacional Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici. Aquest parc també és conegut com el país de l’aigua perquè aquí hi ha gairebé 200 llacs.

Des de Escapadaambnens hem preparat una llista de les 5 millors activitats per fer amb nens a l'Alta Ribagorça. Evidentment, n'hi ha moltíssimes més, però aquestes cinc propostes segur que us agradaran. Durant aquesta escapada us proposem conèixer la Vall de Boí, el Pont de Suert i Vilaller.

1Un circuit d'orientació per la Vall de Boí

La Vall de Boí és coneguda pels seus increïbles paisatges pirinencs, i sobretot, pel conjunt d'esglésies romàniques, declarades Patrimoni Mundial per la Unesco. En aquesta ocasió us proposem jugar a descobrir el territori seguint la vostra orientació, això sí, amb l'ajuda d'un mapa. Una activitat ideal per a fer en família. 
Els secrets i els mapes d'orientació de la Vall de Boí
Més info
https://www.mitjoriudebitlles.com/
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$

2Excursió fins a l'Estany Llong, un dels més bonics del Parc Nacional d'Aigüestortes, a la Vall de Boí

Aquesta excursió dins del Parc Nacional d'Aigüestortes ens porta fins a un dels estanys més espectaculars del parc. Durant el recorregut veurem la vegetació típica de l'alta muntanya i molta, molta aigua. Podeu agafar un taxi i us deixarà al Planell d'Aigüestortes, una opció molt interessant que ens permet reservar forces per arribar fins a l'Estany Llong.
L'Estany Llong, al Parc Nacional d'Aigüestortes
Més info

3Seguim el rastre dels animals durant la Ruta de la Fauna de Montiberri, al Pont de Suert

Al llarg del camí anirem trobant rèpliques de petjades i d'excrements, i plafons on hi ha representades les espècies més característiques d'aquesta zona. Una activitat ideal per a fer en família i conèixer la flora i la fauna dels Pirineus.
Ruta de la Fauna de Montiberri, seguim el rastre dels animals
Més info

4Olorem més de 50 espècies de plantes al Parc de les Olors, a Volaller

Des del Parc de les Olors treballen les plantes a través dels sentits. Podrem relacionar olors, gustos i formes de les plantes aromàtiques, medicinals i culinàries. Aquest espai és molt més que un museu, i molt més que un parc.
El Parc de les Olors
Més info
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
https://urldefense.com/v3/__https:/filmoteca.cat/web/ca/cicle/filmoxica__;!!IHJ3XrWN4X8!M2JtmnjUbDlDhp9z1UtC8ooqZGcsyK22d6HPaDmdL307mj27skJmGk6Pu1ZeMbaWV-7F0hPvnEGh5eDb2B9AmnDyjXmUFzIKBh3W$

5Visitem el Centre de Fauna, al Pont de Suert

Si us interessa el medi ambient, els animals, saber quines activitats realitzen en un centre de recuperació... aquesta escapada al Centre de Fauna del Pont de Suert és per a tots vosaltres, i una proposta molt interessant per a fer en família.
Centre de Fauna
Més info

També et pot interessar...

Les coves més espectaculars de Catalunya

Les coves més espectaculars de Catalunya

Entrem a les cavitats més impressionants de Catalunya. Agafeu la llanterna que anem a fer d'exploradors!
Veure llista
Les millors 5 activitats per fer al Pallars Sobirà amb nens

Les millors 5 activitats per fer al Pallars Sobirà amb nens

Anem d'excursió a l'Estany de Sant Maurici, fem ràfting pel Noguera Pallaresa, remem pel llac de la Torrassa i descobrim les escultures de fusta a Esterri d'Àneu
Veure llista
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance