Festa del Mercat a la plaça d'Amposta

Festa del Mercat a la plaça d'Amposta

Festivals i fires familiars a Amposta

Data orientativa

Maig

Lloc

Amposta

Viatge en família a l'Amposta de principis del segle XX


Us convidem a descobrir una experiència única i autèntica a la Festa del Mercat de la plaça, a Amposta, una celebració que ens transporta en el temps cap a la vida de la ciutat de principis del segle XX.

Durant aquest esdeveniment, els carrers de la capital del Montsià s'omplen d'una atmosfera vibrants i animada, amb paradetes plenes de productes locals, mercaderies artesanals i una gran varietat d'activitats i de jocs tradicionals per a tota la família. Els molins arrossers seran els protagonistes de la Festa, ja que van resultar decisius en el creixement d'Amposta com a ciutat, i la seva importància es reflectirà a través d'exposicions i activitats especials.

Des de les exhibicions de productes tradicionals fins als espectacles de música i dansa en diferents indrets, hi ha alguna cosa per a tothom en aquesta festa que celebra la rica història i cultura de la ciutat.

A més, un dels principals alicients per venir en família és que podeu fer-ho vestits d'època, és a dir, disfressats; un plan que sempre entusiasma als més petits de la família i salva als grans en moments d'avorriment. 

La nit del dijous 16 de maig 2024, als restaurants participants podràs gaudir d’una experiència única dins de la Festa del Mercat: un sopar a les fosques. Set restaurants d'Amposta obriran les seves portes per acollir-vos en una experiència gastronòmica inoblidable enmig d'una ambientació especial i misteriosa.

La Festa del Mercat principalment es concentra al nucli antic del municipi, allí on es desenvolupava l’activitat comercial de la ciutat a principis de segle XX. En concret, són el carrer Major, la plaça de l’Ajuntament, el carrer Nou, el carrer Corsini, la plaça de l’Aube, la Plaça del Castell, el fossat del Castell, etc.
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://www.minibloc.es/cat/campus
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$

Com arribar

https://www.castelletilagornal.cat/visita-castellet-i-la-gornal/festes-i-tradicions/castellet-medieval.html
https://mogent.maristes.cat/ca
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance