Nadal amb nens: Els millors espectacles de llum per visitar en família

Nadal amb nens: Els millors espectacles de llum per visitar en família

Una experiència visual i sensitiva a través de les llums

A principis de desembre arriba el moment de començar a escalfar motor i preparar-nos per les festes nadalenques, i un dels actes més clàssics és l'esperada encesa de llums de Nadal. No hi ha res millor que una gran encesa de llums per fer reviure la màgia de Nadal. Només cal observar la mirada dels nens i nenes per comprovar fins a quin punt ens fascinen a tots plegats les llums de Nadal.

Pràcticament tots els pobles i ciutats del país decoren els seus carrers amb llums Nadal, alguns amb més encert que d'altres, però tots amb la voluntat de viure la màgia del Nadal i d'incentivar les compres.

Des de Escapadaambnens destaquem dos dels espectacles lumínics més potents de Catalunya que aquest any sí que es poden celebrar i que són tota una experiència visual i sensitiva per a tota la família.

1El Bosc Encantat, a Gavà

Voleu passejar per un bosc encantat ple de llums i viure un ambient encara més màgic? Això és el que trobarem a la Torre Lluc de Gavà, que es converteix en Bosc Encantat, tota una experiència llumínica per viure en família.

El Bosc Encantat incorpora diferents personatges. Així hi ha un ós gran amb un banc central que permet seure i realitzar fotografies i selfies. Un segon os, de dimensions més petites, servirà com a element de benvinguda, visible des del Portal d'entrada i que es complementa amb un conjunt de dues caixes de regal. L'entrada al Bosc Encantat és gratuïta.
https://www.aralleida.cat/
https://preinscripcio.gencat.cat/

2Una bola de llum gegant, a Reus

La campanya “Reus és Nadal” ocupa diferents espais curosament pensats perquè esdevinguin escenaris nadalencs i plens de màgia. Una de les novetats d'aquest 2023 és la Bola de llum gegant.  S’instal·larà una bola de llum a la plaça de la Llibertat de 12 metres de diàmetre que oferirà un espectacle de llum i música cada dia a les 18:00 h, 19:00 h, 20:00 h i 21:00 h de 10 minuts de durada. El primer espectacle es durà a terme el divendres 24 de novembre a les 20:00 h, un cop enceses les llums de tota la ciutat.

3Lumagica, el parc de llums interactiu

Lumagica és un món ple de màgia i de llums. Un lloc esplèndid per navegar pels diferents continents, cultures i animals del món. Una experiència sensorial que us permetrà posar a prova els cinc sentits. Podrem descobrir els sabors del món, les seves olors i sons alhora que interactuar amb les figures lluminoses. Què més podem demanar?

És el primer Lumagica que s'instaura a Espanya, concretament al parc temàtic Catalunya en Miniatura. Aquest parc de llums interactiu és apte per a tots els públics i edats, i tota una experiència per viure en família.

4Natura Encesa, un nou espectacle a Pedralbes

L'espectacle 'Natura Encesa' és una altra experiència lumínica que podem viure aquest Nadal a Barcelona. En aquesta ocasió, s'ha plantejat un espectacle on l'espectador descobrirà un dels primers éssers vius que van poblar la Terra.

Un passeig nocturn per veure el meravellós i desconegut món dels bolets a través de la màgia de les llums i el so.
Una aventura nocturna envoltada d'instal·lacions monumentals que us transportaran a un món de somni per poder gaudir en companyia de la vostra família.

Les entrades a la venda i ofereix un passeig nocturn a través de les llums als Jardins de Torre Girona, uns metres més enllà de l'anterior ubicació, els Jardins del Palau de Pedralbes, on s'havia fet en el passat.
Preu: A partir de 14 €

Un espectacle lumínic amb polèmica
Els veïns d'aquesta zona de Barcelona han denunciat l'espectacle als jutjats i alerten que aquest espectacle pot tenir l'esdeveniment per a la biodiversitat de la zona verda. Tot i així, l'Ajuntament de Barcelona assegura que la promotora compleix els requisits fixats per celebrar l'espectacle.
https://www.oxfamintermon.org/ca/trailwalker/recorregut-girona-10km?utm_source=escapadaambnens&utm_medium=paid&utm_campaign=trailwalker24&utm_term=Barcelona%26Girona&utm_content=brandedcontent
https://www.minibloc.es/cat

5Els llums de Sant Pau: un viatge per l'univers

A partir d'ara els vespres són màgics. Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona obrirà les portes cada tarda, des del 21 de novembre de 2023 fins al 14 de gener de 2024 per fer un passeig molt especial.
Serà tota una xperiència, perquè aquest hivern el Recinte Modernista de Sant Pau es tornarà a transformar en tot un espectacle de llums i colors amb un nou concepte: Aquest any torna la màgia del Nadal.

6Un Mar de Llums de Nadal al Museu Marítim de Barcelona

La tradició del nostre patrimoni cultural i les llums de Nadal. Això és el que trobarem al Museu Marítim de Barcelona, on aquest any s'hi farà un nou espectacle lumínic i podrem fer el recorrgut nadalenc en família. L’itinerari, que començarà al jardí del museu, travessarà l’interior de l’edifici principal on podrem escoltar música en directe i acabarà als jardins del Baluard. 

També et pot interessar...

10 plans màgics per Nadal

10 plans màgics per Nadal

Idees singulars per viure el Nadal a Catalunya
Veure llista
Els pessebres vivents més autèntics

Els pessebres vivents més autèntics

Una de les activitats clàssiques del Nadal per viure en família
Veure llista
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance