El Pla de Santa Maria amb nens

Excursions i activitats per a tota la família

La capital de la pedra seca1 dia

La capital de la pedra seca

El Pla de Santa Maria és un bonic municipi situat a la comarca de l’Alt Camp ideal per fer-hi una escapada d’un dia. Ens espera una jornada intensa on descobrirem la Ruta de la Pedra Seca, els Aiguamolls del Pla i a la tarda, la cirereta…
Veure llista

El Pla de Santa Maria, un destí per visitar en família

El Pla de Santa Maria és un municipi situat a l'Alt Camp que ens ofereix moltes possibilitats per gaudir del temps lliure en família. Aquest poble també és conegut com la capital de la pedra seca i és que precisament aquí hi trobem una interessant ruta per fer amb nens: la ruta de la capona. Durant el recorregut, fàcil i planer, veurem aquest antic mètode de construcció que utilitza únicament la pedra.

També és d'interès una vista als aiguamolls i una passejada pel carrer Major. Al voltant de la Fàbrica s'hi pot navegar amb barca, per tant, la diversió amb els nens està assegurada.

Més escapades amb nens al voltant del Pla de Santa Maria: visita al monestir de Santes Creus, Aiguamúrcia; excursió al Salt d'aigua del Pont d'Armentera; selfie a l'estàtua gegant de Mazinger Z, Cabra del Camp i visita al campanar més alt de Catalunya, Valls.
El Pla de Santa Maria
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Vistos

Destí

Zones per descobrir

Poblacions populars

Activitat

Quants dies teniu?

1 dia
2 dies
7 dies

Planifica la teva escapada

El Pla de Santa Maria

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant acceptes la seva utilització. +Info