Tarraco Viva, el Festival romà de Tarragona i activitats familiars

Tarraco Viva, el Festival romà de Tarragona i activitats familiars

Festivals i fires familiars a Tarragona ciutat

Data orientativa

Maig

Lloc

Tarragona ciutat

Un festival de divulgació història sobre la cultura romana

Els espais monumentals i arqueològics de Tarragona són els escenaris d'aquest festival, on l'objectiu és la divulgació sobre la cultura romana i la vida a l'antiga Roma. 

Tarraco Viva és un festival cultural internacional de divulgació històrica sobre la cultura romana i la vida a l'antiga Roma. Les activitats que formen part del programa es desenvolupen en espais monumentals i arqueològics de Tarragona relacionats amb l'època romana. El festival sobre el món romà en què es converteix aquest esdeveniment, que se celebra durant la segona quinzena de maig, està protagonitzat per nombrosos grups teatrals de reconstrucció històrica, que duen a terme les diverses activitats.

Tarraco Viva és una bona excusa per fer una escapada en família a Tarragona. Els atractius que ofereix Tarragona són tants, i tant variats, que donen per fer-hi nombroses escapades amb els nostres fills.

El casc antic de la ciutat conserva ben viva la petja romana, que es barreja amb el patrimoni d'èpoques posteriors, especialment la medieval. No us descuideu d'admirar les muralles i els monuments romans de fora del casc antic, com ara l'amfiteatre, el teatre i el Fòrum de la Colònia.

I si voleu descobrir l'ànima marinera de Tarragona i dinar un bon arròs mariner... podeu anar fins al Serrallo, a la Part Baixa de la ciutat. En aquesta zona també hi trobareu el Port de Tarragona amb moltes propostes per gaudir del temps en família. Més enllà de les activitats dirigides a un públic familiar, el Port de Tarragona i la zona del Serrallo és un lloc ideal per passejar sense pressa, veure els vaixells i jugar a imaginar quin és el que ens agradaria comprar per sortir a navegar per la Mediterrània. El Port de Tarragona és també Vila Marinera, una distinció que atorga l'Agència de Turisme de Catalunya.

Una escapada en família a Tarragona
Tarragona és l’única ciutat Patrimoni de la Humanitat de Catalunya i també té un dels ports marítims més importants de la Mediterrània. El passat romà a la Part Alta i l’ànima marinera del Serrallo fan que Tarragona sigui un destí ideal per passar un cap de setmana en família.
Aquí trobareu les millors activitats per fer a Tarragona amb els vostres fills i filles.  
https://www.castelletilagornal.cat/visita-castellet-i-la-gornal/festes-i-tradicions/castellet-medieval.html
https://mogent.maristes.cat/ca
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$
https://www.minibloc.es/cat/campus

Com arribar

https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
https://cavallfort.cat/botiga/la-capsa-regal/
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/

Si vas a Tarragona ciutat, no et pots perdre

Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance