Les 5 millors activitats per fer amb nens a la Noguera

Les 5 millors activitats per fer amb nens a la Noguera

Anem a buscar l’or del Segre, passem pel pont penjant del Congost del Mu, visitem els grafitis de Penelles , ‘Lo Padrí’ de Montsonís i entrem a les Trinxeres del Merengue, a Camarasa

La comarca de la Noguera és un destí ideal per fer una escapada en família. Aquí hi trobareu tranquil·litat i calma, però també moltes activitats, algunes una mica amagades, per gaudir del temps lliure en família.

Una de les principals curiositats o característiques de la Noguera és la seva gran extensió. Sabíeu que és la comarca més extensa de Catalunya?

Des de Escapadaambnens hem preparat una llista de les 5 millors activitats per fer amb nens a la Noguera. Evidentment, n'hi ha moltíssimes més, però aquestes cinc propostes segur que us agradaran.

1 Anem d’excursió al Congost del Mu i passem pel pont penjant

Passarel·les a 20 metres d'alçada, ponts penjants de fusta, senders estrets i verds, i sempre acompanyats per parets verticals vorejant el riu Segre.

Alicients més que suficients perquè als nens els entusiasmi una ruta que, sens dubte, és un dels plans estrella si anem d'escapada a la Noguera.
Ruta pel Congost del Mu
Més info
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://www.minibloc.es/cat/campus

2 Visitem Penelles, un poble ple de murals i grafitis a les parets

En una localitat agrícola on el temps passa a poc a poc s'ha convertit, des de fa anys, en un atractiu turístic. El principal reclam són els grafitis gegants que converteixen les façanes de les cases i de les granges en autèntiques obres d'art. Passejar per Penelles és submergir-se en un món ple d'art, de colors i de creativitat en majúscules.
Grafitis i art a les parets
Més info

3 Anem a veure ‘Lo Padrí’ a Montsonís i seguim la ruta ‘land art’ pel poble

L'obra 'Lo Padrí' es troba a Montsonís i és realment impressionant, per les seves dimensions, pel lloc on està ubicat, un fantàstic mirador sobre la vall del Segre i d'Artesa, i també per la seva mirada. Aquella mirada profunda que tenen els padrins i els avis, les padrines i les àvies, i que tanta falta ens fan!
Lo Padrí
Més info

4 Entrem a les Trinxeres del Merengue, a Camarasa

Us proposem una visita històrica, un escenari de la Guerra Civil, on podreu caminar per les trinxeres que es troben al Tossal del Déu, també conegut com 'El Merengue', a Camarasa. La visita, que es pot fer per lliure, permet entrar dins les trinxeres i caminar entre els túnels, estrets i en forma de ziga-ziga. 
Les Trinxeres del Merengue
Més info
https://www.escapadaambnens.com/activitat/523/excursio-ludica-fins-al-castell-de-claramunt-un-dels-millors-de-catalunya/
https://mogent.maristes.cat/ca

5 Busquem l’or del Segre al Centre d’Interpretació de l’Or

Sabíeu que hi havia or en el riu Segre? Sabíeu que durant anys es va buscar or i explotar aquesta riquesa natural? I sabeu d'on venia aquest or? Tot això i molt més us ho explicaran al Centre d'Interpretació de l'Or del Segre, a Balaguer.
Busquem l'or del riu Segre
Més info

També et pot interessar...

Els 5 laberints més sorprenents de Catalunya

Els 5 laberints més sorprenents de Catalunya

Entrem al Parc de les Móres, el Parc del Laberint d’Horta de Barcelona, al Parc de Torreblanca, al Laberint de Blat de Moro i al Laberint d’Horta de Lleida
Veure llista
Les coves més espectaculars de Catalunya

Les coves més espectaculars de Catalunya

Entrem a les cavitats més impressionants de Catalunya. Agafeu la llanterna que anem a fer d'exploradors!
Veure llista
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance