Les 5 millors activitats per fer amb nens al Bages

Les 5 millors activitats per fer amb nens al Bages

Mines de sal, coves, itineraris sensorials, rutes amb éssers fantàstics, un dels pobles més bonics de Catalunya i el Monestir de Montserrat

Al Bages trobem fortaleses inexpugnables, patrimoni històric i industrial interessant, animals de tot tipus en granges ben preparades per ser visitades, entorns naturals atractius i pobles de postal, i rutes per descobrir éssers fantàstics! Tot plegat perfecte per aprendre i gaudir d’una gran escapada en família. 

Des de Escapadaambnens hem preparat una llista de les 5 millors activitats per fer amb nens al Bages. Evidentment n’hi ha moltíssimes més, però aquestes cinc propostes de ben segur que us agradaran.

1 Les Mines de sal de Cardona, un lloc únic

Voleu conèixer una muntanya de sal per dintre? Això és el que us proposem en la visita a les Mines de Sal de Cardona, una antiga explotació minera amagada dins d'una meravella natural. Sona bé, no?
Mines de sal de Cardona
Més info
https://www.zoobarcelona.cat/?utm_source=digital&utm_medium=banner_300x300&utm_campaign=viuelzoo&utm_id=estiu2024&utm_content=escapada-amb-nens
https://www.castelletilagornal.cat/visita-castellet-i-la-gornal/festes-i-tradicions/castellet-medieval.html

2 Entrem a la Cova de Mura

Mura, un dels pobles més bonics de Catalunya amaga una coneguda cova que va ser utilitzada pels humans ja fa 4.000 anys com a lloc d’enterraments col•lectius. Hi podeu entrar! Això sí, amb llanterna i precaució.
La Cova de Mura
Més info

3La Ruta dels Fruitons, a Sant Fruitós de Bages, on descobrirem éssers màgics!

Sabeu qui són el Mr. Natura, la Teli, el Banyetes, l'Àrtic, el Memorístic, el Mr. Vi i la Fluffy? Són uns éssers fantàstics que es troben amagats en set punts del municipi, que tenen forma d'escultures de dimensions humanes i que són els protectors de diferents valors que cal preservar, com l'aigua, els rius, les fonts, les muntanyes, els arbres, la vinya, l'art, el patrimoni arquitectònic, la cultura i el passat tèxtil...
La Ruta dels Fruitons
Més info

4 Itinerari sensorial de Talamanca

Teniu ganes d'experimentar amb els sentits en un entorn natural? A Talamanca, a tocar del nucli urbà, teniu l'oportunitat de seguir un itinerari sensorial, una proposta interessant i, sobretot, original per fer amb família.
Itinerari sensorial de Talamanca
Més info
https://www.turismebaixllobregat.com/ca/cupons
https://urldefense.com/v3/__https:/www.ccma.cat/tv3/sx3/projecte-beta/?ext=XT_INTE_F1_SX3_CE56_SUPERCAMPUS__;!!IHJ3XrWN4X8!N7l92cG9Hi1i-ToG47bCSs11evt5fUJlY6W1WNoZDJ_8El1ccaTsxjp3lztjBHtILKwm2-cU4MvNOuBPuD6UtXpbR9s$

5 Monestir de Montserrat

El pes simbòlic, la riquesa arquitectònica i la bellesa i singularitat de l'entorn natural fan que tothom hagi de passar, tard o d'hora, per Montserrat.  
Monestir de Montserrat
Més info
Planifica la teva escapada...
Destí
Activitat
Buscar
Idees
Cap de setmana

Destí

Tria on vulguis anar

Província de Barcelona

Comarca a comarca

Destins populars de Barcelona

Província de Girona

Comarca a comarca

Destins populars de Girona

Província de Tarragona

Comarca a comarca

Destins populars de Tarragona

Província de Lleida

Comarca a comarca

Destins populars de Lleida

Andorra

Les Parròquies d'Andorra

Destins populars d'Andorra

Activitat

Quants dies teniu?

calendar1 dia
calendar2 dies
calendar7 dies

Planifica la teva escapada

On voleu anar?

+ Afegir

Què voleu fer?

+ Afegir

Quants dies teniu?

+ Afegir
Som-hi
Programador web APP girona freelance